We laten je graag kennis maken met de bijzondere Afghaanse keuken.

Bites

Sambosa kip

Knapperig pasteitje gevuld met kip en seizoensgroenten

Sambosa groente

Vegetarisch pasteitje met seizoensgroenten

Ash

Stevige soep met kip en groente

Mantoe 

Gestoomde dumpling met ui-gehakt vulling op een yoghurt-knoflook saus, bedekt met een sausje van tomaten en spliterwten

Naan dippers

Versgebakken brood uit de tandoor oven met verschillende dipsauzen

Hoofdgerechten

Een culinaire reis door Afghanistan met verschillende soorten rijst, curry’s en tafelzuur

4-gangen Chef’s menu

5-gangen Chef’s menu

6-gangen Chef’s menu

Het Chef’s menu kan ook vegetarisch worden bereid.

Shared dining (main)

Tika kebab ossenhaas (±180 gr)

BBQ-spies gemarineerde ossenhaas

Tika kebab lams

BBQ-spies gemarineerde lamshaas

Jooja kebab

BBQ-spies met saffraan gemarineerde kipfilet

Shami kebab

BBQ-spies mix van rund- en lamsgehakt

Kip korma 

Curry van malse kippendijen

Lamskorma 

Gesmoord lamsvlees in een kruidige curry

Kofta 

Gehaktballen met een saus van tomaten

Banjan 

Gebakken en gestoofde aubergine met knoflook en tomaat en een sausje van yoghurt en mint

Sabzi 

Zacht gegaarde spinazie met versgemalen koriander en Afghaanse kruiden

Korma kachalo 

Gesmoorde aardappels in een saus van kurkuma, ui, knoflook en tomaat

Sides en brood

Chalaw

Witte rijst naturel

Qaboli palaw

Bruine rijst met een topping van wortel, rozijnen en amandel

Zereshk chalaw

Witte rijst met een topping van saffraan en zuurbes

Narenj palaw

Bruine rijst met een zoete topping van sinaasappel

Naan

Versgebakken brood uit de tandoor oven

Salata

Frisse rauwkostsalade met komkommer, tomaat en citroen

Chutney

Frisse saus van verse koriander, knoflook en peper

Torsi

Ingelegde seizoensgroenten

Desserts

Cremeroll

Bladerdeeg hoorntjes met cremevulling, ijs en pistache kruimel

Lavacake

Lavacake met chocoladevulling, amandelkoek en vanille-ijs

Cheesecake

Openingstijden.

Maandag – Donderdag:
17:00 – 23:00

Keuken open tot 22:00
Vrijdag – Zaterdag:
17:00 – 00:00

Keuken open tot 22:00
Zondag:
17:00 am – 23:00

Keuken open tot 22:00

kite_logo-wit
Restaurant Kite

Reserveren & contact

Bij ons binnenlopen is altijd mogelijk. Ook zonder een reservering. Om zeker te zijn van een tafel adviseren wij te reserveren.

Westblaak 160, 3012 KM Rotterdam

info@restaurantkite.nl

010 844 7416 & 06 3839 3653

WhatsApp chat Reserveren via WhatsApp