We laten je graag kennis maken met de bijzondere Afghaanse keuken.

Bites

Sambosa kip 7

Knapperig pasteitje gevuld met kip en seizoensgroenten

Sambosa groente 5,50

Vegetarisch pasteitje met seizoensgroenten

Ash 5,50

Stevige soep met kip en groente

Mantoe 6,50

Gestoomde dumpling met ui-gehakt vulling op een yoghurt-knoflook saus, bedekt met een sausje van tomaten en spliterwten

Naan dippers 5,50

Versgebakken brood uit de tandoor oven met verschillende dipsauzen

Hoofdgerechten

Een culinaire reis door Afghanistan met verschillende soorten rijst, curry’s en tafelzuur

3-gangen Chef’s menu 29,50

4-gangen Chef’s menu 33

5-gangen Chef’s menu 37

Het Chef’s menu kan ook vegetarisch worden bereid.

Shared dining (main)

Tika kebab ossenhaas (±180 gr) 17

BBQ-spies gemarineerde ossenhaas

Tika kebab lams (±180 gr) 15,50

BBQ-spies gemarineerde lamshaas

Jooja kebab 9,50

BBQ-spies met saffraan gemarineerde kipfilet

Shami kebab 9

BBQ-spies mix van rund- en lamsgehakt

Kip korma 9,50

Curry van malse kippendijen

Lamskorma 10,50

Gesmoord lamsvlees in een kruidige curry

Kofta 9,50

Gehaktballen met een saus van tomaten

Banjan 7,50

Gebakken en gestoofde aubergine met knoflook en tomaat en een sausje van yoghurt en mint

Sabzi 6,50

Zacht gegaarde spinazie met versgemalen koriander en Afghaanse kruiden

Korma kachalo 5,00

Gesmoorde aardappels in een saus van kurkuma, ui, knoflook en tomaat

Chabli kebab 9,50

Kruidige burgertjes

Sides en brood

Chalaw 5

Witte rijst naturel

Qaboli palaw 6,50

Bruine rijst met een topping van wortel, rozijnen en amandel

Zereshk chalaw 6

Witte rijst met een topping van saffraan en zuurbes

Narenj palaw 6,50

Bruine rijst met een zoete topping van sinaasappel

Naan 2,50

Versgebakken brood uit de tandoor oven

Salata 3

Frisse rauwkostsalade met komkommer, tomaat en citroen

Chutney 1,50

Frisse saus van verse koriander, knoflook en peper

Torsi 1,50

Ingelegde seizoensgroenten

Desserts

Cremeroll 7,00

Bladerdeeg hoorntjes met cremevulling, ijs en pistache kruimel

Ferni 6

Traditionele melkpudding in een weckpotje getopt met kardemon en pistache

Lavacake 7,00

Lavacake met chocoladevulling, amandelkoek en vanille-ijs

Nutellanaan 6,00

Versgebakken naan met nutella, room en aarbei

Openingstijden.

Maandag – Donderdag:
17:00 – 22:30

Keuken open tot 22:00
Vrijdag – Zaterdag:
16:00 – 00:00

Keuken open tot 22:00
Zondag:
16:00 am – 00:00

Keuken open tot 22:00

kite_logo-wit
Restaurant Kite

Reserveren & contact

Bij ons binnenlopen is altijd mogelijk. Ook zonder een reservering. Om zeker te zijn van een tafel adviseren wij te reserveren.

Westblaak 160, 3012 KM Rotterdam

info@restaurantkite.nl

010 844 7416 & 06 3839 3653

WhatsApp chat Reserveren via WhatsApp